Det der med at sætte flere stickers over det hele

07 november 2019 admin

Du har med garanti vandret rundt i gadebilledet og bemærket, at der findes plakatsøjler og andre overflader, der bliver plastret til at med netop plakater, klistermærker, stickers med andet.

Det er egentlig søjlerne, der er tiltænkt den slags, og ellers er der lovkrav om dette, for eksempel når man skal hænge pynt op i gaderne, lave reklame for ens forretning eller hænge valgplakater op.

Desværre er det bare nemmere for mange mennesker at bryde loven og håbe på, at man ikke bliver opdaget: det er jo trods alt lettere at bede om tilgivelse end tilladelse, er der vist også mange andre der tænker i vores land.

Plakatsøjlerne i sig selv er jo ofte overplastrede med plakater, og sjældent bliver de gamle fjernede, så hvis man sætter sin egen plakat eller sticker på, så er der med garanti en anden, der dækker ens til dagen efter eller kort tid efter.

Og så kommer man jo ikke ud med ens budskab, som kan være alt fra et godt tilbud til et arrangement eller information om en koncert, og selvom meget omtale foregår på nettet, så skal man stadigvæk ikke underkende værdien i at have fysiske plakater og stickers hængende udenfor.

Derfor tyer mange til den løsning, at de da bare plastrer dem til på lygtepæle, husfacader og meget andet, hvilket man reelt ikke må, men man forestiller sig nok, at forseelsen er så minimal, at politiet næppe har ressourcer til at gøre noget ved det – medmindre man bliver taget på fersk gerning.

Dette kan der dog nok være noget om, men tænk lige på, at vi alle skal nyde byrummet, og det er nok næppe et, du selv gad se på med overhængte plakater alle vegne.

Skal du have fat i nogle lidt mere moderne stickers til lovligt brug, er det med at besøge www.bogstaverogtal.dk. 

Flere Nyheder