Hvornår ændrer et galleri sig?

06 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

En gammel, men sand, fortælling går på, at da stand-up comedy første gang rigtigt blev indført i Danmark, så skete det via de spæde komikere, som havde set et show i udlandet og været vilde med det.

De tog så ind for at se komikeren dagen efter i den forventning om, at det var et nyt show…

Sådan skal man lære, før man kan gå, men stand-up kom til landet og er velfunderet som en underholdningsform herhjemme, som mange endda kan leve af.

Men lad os så sige, at du leder efter et galleri, du gerne vil gå på, men du er ikke så velbevandret ud i den gren. Du ved dog, at du gerne vil se malerier i Jylland, men du ved måske ikke lige, hvor det bedste udbud af den slags findes, eller hvilke typer du foretrækker.

Så finder du et godt galleri, hvor vi også lige slutter denne artikel af med en anbefaling til sådan et sted, men så ved du måske ikke, hvornår der er noget nyt at se hos dem.

For du blev begejstret over udvalget, første gang du var der, men du ved jo også, at selvom du kommer igen dagen efter, så er udvalget ikke totalt forandret. Andre mennesker skal jo også have mulighed for at se de samme billeder.

Men hvor lang tid vil der så gå, før der er nye billeder at kigge på?

Det kan bedste svare sig at holde øje med et godt galleri, hvad de laver af opdateringer – og vores anbefaling kommer snart.

For du skal jo ikke spilde penge ved at købe billet kort tid efter, men måske kan et årskort eller lignende gøre en forskel for dig, så du ikke skal bruge for mange penge på den måde eller tænker over at købe billet.

Og så som lovet den gode anbefaling: galleri-artexpo.dk 

 

Flere Nyheder